Could not save XML file

Could not save marker XML file (/var/www/vhosts/apartments-dora.com/httpdocs/wp-content/uploads/wp-google-maps/1markers.xml) for Map ID 1

Kako do nas

Na otok lahko pridete s trajektom ali katamaranom (samo za potnike brez avtomobila).

Trajektni luki na otoku Hvaru sta v mestu Stari grad, ki je od apartmajev oddaljen 7km in v mestu Sučuraj, ki je od Vrboske oddaljen 56km.

Vožnja s trajektom na relaciji Split – Stari Grad traja približno 2 uri.

Vožnja s trajektom na relaciji Drvenik – Sučuraj traja približno 35 min.

Katamaran pelje na relaciji Split – Jelsa. Vožnja s katamaranom do mesta Jelsa traja približno 1 uro in pol s kratkim postankom na Bolu (otok Brač). Jelsa je od Vrboske oddaljena približno 4km.

Vozni red si lahko ogledate na tem naslovu: Jadrolinija 
Red plovbe pa tudi tu:
Trajektna linija: Split – Stari Grad (otok Hvar)
Trajektna linija: Drvenik – Sućuraj (otok Hvar)
Katamaran: Split – Jelsa

Če potujete z letalom so tri najbližja letališča: Split, Zadar in Dubrovnik. Letališče v Splitu je 40 min (vožnje z avtomobilom) oddaljeno od trajektne luke. Letališče v Zadru pa približno eno uro. Zadar je tudi dalmatinsko letališče ponudnika letalskih vozovnic Ryanair-a, vsako poletno sezono pa se na seznamu poletov pojavlja tudi letališče v Dubrovniku.

Če prihajate iz Slovenije z avtomobilom je ena izmed poti tudi čez mejni prehod Metlika – Bosiljevo in potem pot nadaljujete po avtocesti do Splita (izvoz Dugopolje). Pot do Splita traja približno 4-5 ur.

Vrboska geografske koordinate: 43° 10,8′ N 16° 41,0′ E